Általános Szerződési Feltételek

A jelen ÁSZF tartalmazza a www.polopark.hu webáruház (továbbiakban Pólópark) használatának feltételeit az alábbiak szerint:

I. A webáruház üzemeltetőjének (továbbiakban Eladó) adatai:

Tulajdonos: Rigó Tamás ev
Székhely- és postacím: 5200 Törökszentmiklós Batthyány út 181. (nem árusító hely)
Statisztikai számjel: 69681307-7410-231-16
Adószám: 69681307-1-51
Bankszámlaszám: 18203088-01242574-10010012
A Webáruház címe: www.polopark.hu

Ügyfélszolgálat adatai:

E-mail: 
info@polopark.hu
Nyitvatartás:    
Hétfőtől-Péntekig:  08.00 – 16.00
Szombat-Vasárnap:  szünnap

II. Általános Szerződési Feltételek:

A PólóPark Webáruházban történő vásárlás kizárólag elektronikus úton lehetséges, interneten keresztül a https://www.polopark.hu webcímen. A fenti címen keresztül történt rendelésleadással vásárlási szerződés jön létre az Eladó és a rendelést leadó (Megrendelő) között a jelen dokumentumban leírt feltételek szerint. A webáruházban mindenki vásárolhat, aki elfogadja a jelen dokumentumban leírt feltételeket. Ha a felhasználó az ÁSZF feltételeit nem fogadja el, akkor nem veheti igénybe a webáruház szolgáltatásait és nem küldhet megrendelést sem. A Pólópark webáruház minden érvényes rendelésről rendelésigazoló e-mailt küld. Csak a visszaigazolt megrendelés érvényes. A felhasználó a megrendelés elküldésével kijelenti, hogy az általa szolgáltatott adatok a valóságnak megfelelnek.
Az esetleges elírási, megjelenítési és egyéb technikai hibákból eredő károkért az eladó nem vállal felelősséget. Tekintettel arra, hogy az internet nyílt, biztonságosnak nem tekinthető hálózat, az elektronikus formában továbbított üzenetek megsemmisülése, késedelmes megérkezése, egyéb hibája miatt bekövetkezett károk tekintetében a Pólópark minden kártérítési felelősséget kizár.
A weboldalunkon található árlisták tájékoztató jellegűek, a mindenkori beszerzés függvényében változhatnak. Előzetes értesítés nélkül módosíthatjuk a jelen weboldalon található anyagokat és szolgáltatásokat, vagy a bennük részletezett termékeket és árakat.
A weboldalon található anyagokat a felhasználó nem jogosult módosítani. Ezen anyagok más weboldalakon való bármilyen célú felhasználása tilos. A weboldalon található anyagok szerzői jogi védelem alatt állhatnak és azok bármely, engedély nélküli felhasználása szerzői jogi és egyéb jogszabályokba ütközhet és kártérítési illetve büntetőjogi felelősséget vonhat maga után. Az oldalon található bármilyen tartalom máshol történő felhasználása kizárólag a Pólópark írásos beleegyezésével engedélyezett.
A webáruház kezelése

A termékek tulajdonságait, leírásait a felhasználók megtekinthetik a termékekre kattintva, azok bemutató oldalain.
A Webáruház tartalma és a vásárlás elérhető minden Felhasználó számára, regisztráció nélkül is.

Rendelés menete

Érvényes rendelést a szállítási és számlázási adatainak megadásával adhat fel. Az adatlapot értelemszerűen ki kell tölteni.
Az áruházi szoftver automatikusan kiszámítja a megrendelt termékek vételárát és a fizetendő szállítási díjat. Ezután az Ön által megadott e-mail címre egy levelet küld a rendszer, amely tartalmazza a rendelés megerősítéséhez szükséges linket. Erre kattintva hagyhatja jóvá megrendelését, és ezt követően válik az érvényessé.

A vevő köteles a kiszállítás időpontjában a csomagot tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni.
Amennyiben kiszállítás során a csomag átvétele sikertelen, ennek tényéről a kézbesítő értesítést hagy.
Az árlistában szereplő árak Bruttó árak, melyek tartalmazzák az Általános Forgalmi Adót és az összes ide vonatkozó adónemet.

FIZETÉSI MÓDOK

Utánvétes fizetés
Ebben az esetben a csomag átvételekor a GLS futárnak fizet készpénzben.
Közvetlen banki átutalás
Fizetés közvetlenül a bankszámlánkra. A megjegyzés rovatban tüntesse fel a rendelésszámot. A kiszállítás az összeg beérkezését követően történik. Rendelés után ha 8 munkanapon belül nem érkezik meg a pénz a számlánkra, a rendelést semmisnek tekintjük.
Bankkártyás fizetés
Webáruházunk részére a kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja. Magyar Nemzeti Bank engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Intézmény azonosító: 25353192. A bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
Bankkártyás fizetéskor Önt átirányítjuk a Barion fizetőoldalára, így a fizetés közvetlenül az általuk üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a webáruházunk oldalán. Az internetes áruház az Ön kártya-, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet.

Az alábbi kártyatípusok használhatók
⦁ MasterCard
⦁ Maestro
⦁ Visa
⦁ Visa Electron
⦁ American Express
A számla az áruval együtt érkezik.
ADATVÉDELEM
Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy az adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk.
Az adatait harmadik félnek nem adjuk át.
Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.
Részletek az Adatvédelmi Nyilatkozatban.