Általános Szerződési Feltételek

A jelen ÁSZF tartalmazza a www.polopark.hu webáruház (továbbiakban Pólópark) használatának feltételeit az alábbiak szerint:

I. A webáruház üzemeltetőjének (továbbiakban Eladó) adatai:

Tulajdonos: Rigó Tamás ev
Székhely- és postacím: 5200 Törökszentmiklós Batthyány út 181. (nem árusítóhely)
Statisztikai számjel: 69681307-7410-231-16
Adószám: 69681307-1-36

Nyilvántartási szám: 53531708

Nyilvántartásba vevő szerv: Szolnoki Törvényszék Cégbírósága
Bankszámlaszám: 50469240-10002371
A Webáruház címe: www.polopark.hu

Ügyfélszolgálat adatai:

E-mail: poloparkhun@gmail.com
Telefon: 56/785 822 (nyitvatartási időben)

Nyitvatartás:    
Hétfő-Péntek:  09:00 – 12:00, 13:00 – 17:00
Szombat: 09:00 – 12:00

Vasárnap: zárva

Tárhelyszolgáltató adatai:

  • Cégnév: C-Host Kft.
  •  Székhely: 1115 Budapest, Halmi utca 29.
  • Adószám: 23358005-2-43
  •  Közösségi adószám: HU23358005
  •  Cégjegyzékszám: 01-09-961790

II. Általános Szerződési Feltételek:

A PólóPark Webáruházban történő vásárlás kizárólag elektronikus úton lehetséges, interneten keresztül a https://www.polopark.hu webcímen. A fenti címen keresztül történt rendelésleadással vásárlási szerződés jön létre az Eladó és a rendelést leadó (Megrendelő) között a jelen dokumentumban leírt feltételek szerint. A webáruházban mindenki vásárolhat, aki elfogadja a jelen dokumentumban leírt feltételeket. Ha a felhasználó az ÁSZF feltételeit nem fogadja el, akkor nem veheti igénybe a webáruház szolgáltatásait és nem küldhet megrendelést sem. A Pólópark webáruház minden érvényes rendelésről rendelésigazoló e-mailt küld. Csak a visszaigazolt megrendelés érvényes. A felhasználó a megrendelés elküldésével kijelenti, hogy az általa szolgáltatott adatok a valóságnak megfelelnek. A megrendelés elküldése fizetési kötelezettséggel jár!
Az esetleges elírási, megjelenítési és egyéb technikai hibákból eredő károkért az eladó nem vállal felelősséget. Tekintettel arra, hogy az internet nyílt, biztonságosnak nem tekinthető hálózat, az elektronikus formában továbbított üzenetek megsemmisülése, késedelmes megérkezése, egyéb hibája miatt bekövetkezett károk tekintetében a Pólópark minden kártérítési felelősséget kizár.
A weboldalunkon található árak forintban értendőek és a fizetendő vételár teljes összege látható. Az árak a szállítási költségeket nem tartalmazzák! A Szállítás menüpontban megtalálod ezen költségeket. Az akciós árak a készlet erejéig, illetve visszavonásig érvényesek. Előzetes értesítés nélkül módosíthatjuk a jelen weboldalon található anyagokat és szolgáltatásokat, vagy a bennük részletezett termékeket és árakat.
A weboldalon található anyagokat a felhasználó nem jogosult módosítani. Ezen anyagok más weboldalakon való bármilyen célú felhasználása tilos. A weboldalon található anyagok szerzői jogi védelem alatt állhatnak és azok bármely, engedély nélküli felhasználása szerzői jogi és egyéb jogszabályokba ütközhet és kártérítési illetve büntetőjogi felelősséget vonhat maga után. Az oldalon található bármilyen tartalom máshol történő felhasználása kizárólag a Pólópark írásos beleegyezésével engedélyezett.
A webáruház kezelése

A termékek tulajdonságait, leírásait a felhasználók megtekinthetik a termékekre kattintva, azok bemutató oldalain.
A Webáruház tartalma és a vásárlás elérhető minden Felhasználó számára, regisztráció nélkül is.

Szerződéskötés

A webáruházban megrendelhető termékek lényeges tulajdonságairól Felhasználó a megrendelést megelőzően a webáruház termékek tulajdonságait leíró oldalain tájékozódhat.

A szerződéskötés nyelve magyar.

A webhelyen leadott megrendelések ráutaló magatartás formájában tett jognyilatkozatnak minősülnek.

Az eladó a megrendelés megérkezését elektronikus úton késedelem nélkül köteles visszaigazolni. Ha a visszaigazolás nem érkezik meg Felhasználóhoz 48 órán belül, akkor Felhasználó mentesül az ajánlati kötöttség alól.

A megkötött szerződés nem minősül írásbeli szerződésnek, azt az eladó nem iktatja, és a későbbiekben nem lesz írásban hozzáférhető.

Az eladó magatartási kódexnek nem vetette alá magát, így az nem áll rendelkezésre nála.

A Felhasználó a megrendelés elküldése előtt, a megrendelés lépései során tájékoztatást kap az aktuális szállítási díjakról és a lehetséges fizetési módokról.

A szerződési feltételeket a Felhasználó a megrendelésének e-mail útján történő visszaigazolásában kapja meg, a megrendelésének beérkezésekor aktuális tartalommal.

Adatbeviteli hibák javítása:

A vásárlónak a megrendelés elküldéséig, a rendelés bármely szakaszában bármikor lehetősége van a webáruház felületén az adatbeviteli hibák javítására.

Elállás joga:

A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014 Kormányrendelet alapján elállási jog (a termék visszaküldésének joga, visszaküldési garancia) illeti meg a vásárlót internetes vásárlás esetén.

Kormányrendeletnek megfelelően a fogyasztó a termék kézhezvételének napjától számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhat, amennyiben a termék nem egyedileg készített.

Írásban történő elállás esetén, amennyiben a fogyasztó nyilatkozatát a határidő lejárta előtt elküldi, azt érvényesítettnek kell tekinteni.

A fogyasztó által kifizetett összeget, a webáruház tulajdonosa legkésőbb az elállást követő 30 napon belül köteles visszatéríteni.

A termék visszaküldésének közvetlen költsége a fogyasztót terheli.

A fogyasztó nem gyakorolhatja elállási jogát a szolgáltatás egészének teljesítését követően, amennyiben a „Szolgáltató” a teljesítést a fogyasztó kifejezett, előzetes beleegyezésével kezdte meg és a fogyasztó tudomásul vette, hogy a szolgáltatás egészének teljesítését követően a felmondási jogát elveszíti.

A fogyasztó nem gyakorolhatja elállási jogát olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, illetve olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak, ez esetben nem élhet az elállási joggal (pl. egyedi fényképes póló, bögre gyártása esetén, stb.)

Továbbá nem gyakorolhatja a fogyasztó elállási jogát olyan termék esetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza. Higiéniai és egészségügyi okokból ruházati termékeket (póló, pulóver, atléta, body, …) abban az esetben veszünk vissza, amennyiben a termék bizonyíthatóan nem került használatba, illetve nem volt még kimosva.

Kérjük, hogy reklamációját és megrendeléstől történő elállása jogát írásban érvényesítse a poloparkhun@gmail.com e-mail címen.

A webáruházban feltüntetett termékek csak illusztrációk, azok a valóságban eltérőek lehetnek. Ez esetben a vásárlás átvételtől számítva 14 napig visszamondható.

A szerződéskötés nyelve magyar.

Rendelés menete

Érvényes rendelést a szállítási és számlázási adatainak megadásával adhat fel. Az adatlapot értelemszerűen ki kell tölteni.
Az áruházi szoftver automatikusan kiszámítja a megrendelt termékek vételárát és a fizetendő szállítási díjat. Ezután az Ön által megadott e-mail címre egy levelet küld a rendszer, amely tartalmazza a rendelés megerősítéséhez szükséges linket. Erre kattintva hagyhatja jóvá megrendelését, és ezt követően válik az érvényessé.

A vevő köteles a kiszállítás időpontjában a csomagot tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni.
Amennyiben kiszállítás során a csomag átvétele sikertelen, ennek tényéről a kézbesítő értesítést hagy.
Az árlistában szereplő árak Bruttó árak, melyek tartalmazzák az Általános Forgalmi Adót és az összes ide vonatkozó adónemet.

FIZETÉSI MÓDOK

Utánvétes fizetés
Ebben az esetben a csomag átvételekor a DPD futárnak fizet készpénzben vagy bankkártyával.
Közvetlen banki átutalás
Fizetés közvetlenül a bankszámlánkra. A megjegyzés rovatban tüntesse fel a rendelésszámot. A kiszállítás az összeg beérkezését követően történik. Rendelés után ha 8 munkanapon belül nem érkezik meg a pénz a számlánkra, a rendelést semmisnek tekintjük.
Bankkártyás fizetés
Webáruházunk részére a kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja. Magyar Nemzeti Bank engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Intézmény azonosító: 25353192. A bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
Bankkártyás fizetéskor Önt átirányítjuk a Barion fizetőoldalára, így a fizetés közvetlenül az általuk üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a webáruházunk oldalán. Az internetes áruház az Ön kártya-, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet.

Az alábbi kártyatípusok használhatók
⦁ MasterCard
⦁ Maestro
⦁ Visa
⦁ Visa Electron
⦁ American Express
A számla az áruval együtt érkezik.
ADATVÉDELEM
Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy az adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk.
Az adatait harmadik félnek nem adjuk át.
Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.
Részletek az Adatvédelmi Nyilatkozatban.