GYÁRTÁSI TECHNOLÓGIÁK

A pólókat háromféle technológiával készítjük, ezek a DTG, DTF és Flex fólia. Azt, hogy a pólód melyik módszerrel készül, minden terméknél megtalálod a leírásban.

DTG (Digitális nyomtatás): A póló anyagát festjük meg, világos pólónál a festék belemegy a pamutszálak közé. Sötét pólónál egy speciális folyadékkal elő kell kezelni az anyagot, ugyanis csak ezen tapad meg a festék. Az előkezelt pólóra először egy fehér réteg kerül, majd erre megy rá a színes réteg. A minta alig érezhető.

DTF (Direct To Film): Ugyanazzal a pólónyomtatóval készül, mint a digitális nyomtatás, viszont itt nem közvetlenül a pólóra megy a festék, hanem először egy applikáló fóliára. A fóliára nyomtatott festékrétegre egy speciális ragasztópor kerül, majd így lesz felvasalva a pólóra. A minta érezhető, fóliás tapintású, viszont ezzel a technológiával sokkal tovább élénk marad a minta színe. Ezeket főleg a filmes/sorozatos kategóriákban, a világos pólóknál használjuk, hogy jóval tovább maradjon szép a fehér pólód! Ahol a minta sötét színekben is elérhető, ott a sötét pólóknál is ezt a technológiát használjuk.

Flex fólia: Ez egy poliuretán fólia, ebből vágjuk ki a mintát és vasaljuk rá a pólóra. A minta érezhető, 80-90 micron vastagságú, viszont tartós és rugalmas felületet képez. A színek élénkek, a fólia nagy mosásállósággal bír. Ezeket leginkább az egyszínű és egyszerű feliratoknál használjuk. Ha a használat során úgy látod, hogy meggyűrődött a minta, akkor tegyél rá sütőpapírt és vasalj rajta pár másodpercet.

Malfini (korábban Adler) pólókat használunk, melyek 100% pamut anyagúak, kivéve a világos szürke, mely 97% pamut és 3% viszkóz.

Jellemzők: Az anyagvastagság 160g/m2, mely se nem túl vastag, se nem túl vékony.

1:1 bordás kötésű keskeny nyakszegély
hátsó nyakszegély belső oldala különböző anyagból
megerősített vállpánt
Környakas
Rövid ujjú
oldalvarrás nélkül

Előfordulhat, hogy a terméknél a választható színek helyett Te más színű pólóra szeretnéd a mintát. Semmi gond, ez sok esetben megoldható, kis szerkesztéssel. Vannak viszont olyan minták, amelyeknél a póló színe adja a minta jelentős részét, itt nem biztos, hogy megoldható másik szín. Mindenképp keress bennünket e-mailben és megbeszéljük (info@polopark.hu)!

Ebben az esetben is vedd fel velünk a kapcsolatot és megbeszéljük a részleteket. Megszerkesztjük és elküldjük Neked a látványtervet.

A pólókat minden esetben 30-40 fokon mossuk, kifordítva, szárítógép használata nem ajánlott!

A beérkezett rendeléseket igyekszünk a lehető leghamarabb feldolgozni és 24-48 órán belül el is készíteni. Ez azt jelenti, hogy a csomagod a rendeléstől számított 2-3 napon belül Nálad van! Ha elkészült a csomagod és átadtuk a futárnak, arról e-mailben kapsz értesítést, másnap pedig a GLS ki is szállítja. A szállítás reggelén a GLS értesít Téged e-mailben és sms-ben is.